среда, 30. септембар 2015.

Natalija Knjaskova najmlađa baka u Rusiji!

Natalija je majka četiri ćerke, prvu je rodila sa 14 godina. Njena prva ćerka se porodila ovih dana sa takođe 14 godina, i rodila sina. Tako da je Natalija Knjaskova postala najmlađa baka u Rusiji!...

piše britanski piše britanski "The Sun"..
"Moja kćerka ide mojim stopama a istorija se ponavlja. Srećni smo jer je u porodicu došao dugo očekivani dečak", ponosno je izjavila najmlađa baka u Rusiji Natalia Knyazkova koja je nedavno napunila 29 godina.
Natalija u tome ne vidi nikakav problem. Natalijin suprug ali sada i deda Aleksandar (34) kaže kako je bio šokiran što će njegova najstarija kćerka postati majka.
"Svi mi čestitaju što sam postao mladi deda. Osećaj je neobičan, ali naviknuću se s vremenom, izjavio je Aleksandar koji se nada kako se njegova kćerka i njen momak koji ima  17 godina još neće ženiti i kako će nastaviti sa školovanjem.
"Sve dok ona ne postane punoletna za četiri godine, odlučili smo da ćemo im pomoći s bebom. Do tog trenutka neće moći živeti zajedno, odlučio je sada strogi deda koji o ovome svemu sigurni nije razmišljao pre 9 meseci.
Ipak, Natalia nije najmlađa baka na svetu. Rekord drži Rumunka kojoj je to uspelo to sa 23 godine. Ona je s 12 godina rodila kćerku koja je zatrudnela sa 10 godina i postala mama sa 11 godina.

Нема коментара:

Постави коментар